Dag 1 Luhmühlen

Sådär dags att skriva lite om vår resa :)
Första dagen red vi dressyr i ridhuset som vi fick tillgång till då utebanorna var täcka av snö helt enkelt. I år valde jag att rida för Elisabeth Lundholm, då jag red för Bosse förra året, tänkte att jag skulle testa någon ny mest för att det är spännande.
Första dagen jobbade vi på att sitta stilla och använda små hjälper, inget med handen alls, helt lätt kontakt och bara jobba honom för säte och sväng med blicken osv. Nyttigt och det gick ju faktiskt rätt bra, men jag vill snurra igång honom lite mer än jag fick, men nyttigt och bra, några punkter att tänka på till nästa dag:
Handen, blicken och takten, stilla hand med rörliga handleder, blicken dit vi ska och att han inte får bli för snabb i sin takt.
 
 
Det var förövrigt väldigt mycket snö i Danmark
 

Luhmühlen Shopping

Medan jag fixar med bilderna och sådant så bjussar jag på lite shopping från Luhmühlen :) Dyon honeycomd bomullstäcke: 59,8£/2 ~ 248,98kr
Nosgrimma: 29,9x0,4=11,96 ~ 99,59kr
Samt lite lädervårdsprodukter, kylgel och ett nytt utetäcke för ca 500 kr :) Helt okej shopping med andra ord och handlade inte för mycket!
2013-03-30 @ 18:46:51 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


Hemma igen :)

Nu är vi hemma igen, så tänkte ta och börja uppdatera lite om vår resan, blir nog en dag i taget :) och såklart en bildbomd och lite filmer när jag orkat fixa filmerna :P
2013-03-30 @ 17:42:39 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


Terräng idag

Idag lyckades vi ta oss ut på terrängbanan, dock inte i Luhmühlen utan vi fick åka ca 45 min söder ut, till en liten banan där Christoffer Forsberg varit med sina hästar igår och kunde garantera att det var snöfritt och ridbart. Vi hoppade mest smalhinder idag vilket gick helt ok, var några missar, men inte så mycket, var främst när vi hade tre smalhinder i rad det var lite svårt, vi har ju knappt hoppat smalhinder mer än pyttesmå :P Bullen var duktig, jag ska tänka på att inte vara för snabb själv i språnget, och försöka hänga med när han dammar av, lättare sagt än gjort, de besluten brukar vara helt och hållet hans egna :p
2013-03-27 @ 23:34:00 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


Internet funkar halvt

Så provar att skriva lite :) Har nu ridit dressyr i två dagar för Elisabeth Lundholm, har gått helt ok, nyttiga tips och råd fick vi som vi ska tänka på :) Har även hunnit få 500kg Bulle på foten så den är svullen och gör ont, men lite spänning måste det ju vara i det hela :P Idag hoppade vi för Peter vilket gick bra, Bullen var pigg och glad och hoppade bra, vi behöver jobba på att få bromsen att fungera som jag konstaterat några gånger tidigare :p
2013-03-26 @ 20:37:00 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


No Internet

Internet vill inte funka på datorn så uppdatering kommer när jag kommer hem
2013-03-24 @ 19:12:33 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


På plats i Tyskland

Nu är vi framme och hästarna har flyttat in o Gut Schnede för natten, imorgon blir det dressyr för Elisabeth Lundholm :)
2013-03-23 @ 21:51:59 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


Mot Tyskland

Nu är vi på väg på riktigt efter en natt i Munka-Jungby :)
2013-03-23 @ 11:11:29 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


Packning och Tunikaridning

Idag har det blivit lite packning inför Tyskland, vart en hel del foder som skulle med typ 54 kg kraft och ja :P
Dock inte så mycket saker till mig och Bullen, eftersom vi samåker rätt många gällde det att packa så lite som möjligt och sen får vi köpa om vi behöver någonting mer där nere helt enkelt :)
 
Dagens ridning blev på Tunika då Bullen fick en ledig dag. 
Hon var bättre idag än igår men fortfarande inte helt på topp som jag vill ha henne, hade önskat lite med bjudning och framför allt att hon inte små stegrar i början, men men det är helt klart bättre än i Tisdags alla fall :P
 
 
2013-03-21 @ 21:28:39 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


Haha!

Har tråkigt och borde egentligen redan lagt mig men här kommer några halv roliga bilder på Bullen
 
2013-03-20 @ 23:46:00 Permalink Kommentarer (1) Trackbacks ()


Dagens ridning

Först ut var Tunika, satte på gramanen som vanligt och gjorde ett försöka att rida. Tog kanske en kvart innan vi kunde skritta och trava typ på volterna utan att det tog stopp och hon reste sig eller studsade. När det väl gick att rida hyffsat utan att hon bråkade för mycket var hon rätt avspänd och jag kunde rida henne låg i formen samt hyffsat rak, dock utan någon som helst framåtbjudning i vissa lägen men inte headshakande eller studsande och jag kunde släppa ut gramanen så hon inte blev tvingad att vara där.
Men ja... Det känns ju inte som förr förra veckan när hon kändes tiptop, då kändes hon bättre än de flesta andra hästar nu känns det förjävligt!
 
Bullen fick markarbeta lite, vi började med travbommar på volt, upphöjda, inte hans favorit, han kan nämligen inte konsten av att sprätta på benen utan att jobba med ryggen, alltså blir det jobbigt ochy han försökte slippa undan och jag fick lov att lägga ner honom lite och rida lätt över så gick det bra.
Sedan vart det galoppbom på volt vilket gick lättare, skulle dock vilja ha honom lite mer eftergiven där men helt ok.
Vi avslutade med tre upphöja galoppbommar med 4 och 3 språng mellan rakt fram där det var lite kort, målet var att de skulle vara eftergivna och gå på rätt antal språng vilket gick helt ok men han vill gärna tjuvlänga sig lite mellan och ajg vek mig något i höger sidan.
 
2013-03-20 @ 22:35:58 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


Liten Köttbulle har blivit stor :)

2013-03-20 @ 11:37:54 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


Tyskland verkar bli av

Fick mejl från Pernilla idag som meddelade att vi åker till Tyskland, vi har ridhuset de första dagarna när vi rider dressyr och hoppar och hinner det inte bli bra på terrängbanan kunde vi åka till någon banan i närheten av Hannover och träna alt. ta in lite hinder på anläggningen :)
Förhoppningsvis blir det bra alla fall och det ser även ut som om det blir tävling där.
 
När vi kom till skåne förra året på väg hem såg det ut så här och hästarna kunde sova ute under natten...
2013-03-19 @ 20:01:58 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


Snö....

Ja nu snöar det igen... inte direkt vad jag hade hoppats på men men finns inte så mycket att göra åt det, hade som tur var morfars bil idag så slapp alla fall gå till stallet.
Åkte upp redan på morgonen, då Bullen skulle få skor och jag ville låta honom gå ut innan, risken är att han blir så odräglig annars, jobbig och pillig :P
Men nu har han nya fossingar och fick på snösulorna en vända till eftersom det uppenbarligen tänkte vara snö ett tag till...
 
 
Bullen fick springa dressyr idag också, är inte direkt väder att rida ut helt enkelt, snö ovan på isen skitläskigt.
Det gick hur som helst helt ok att rida, inte lika som igår men det kan ju inte alltid kännas perfekt :) 
Idag kändes det bra alla fall och jag måste verkligen börja driva mer nu när han börjat lugna ner takten och jobba på bättre, kunde flytta undan båda skänklarna och öka och minska tempot, i början hade vi svårt att ställa igenom till höger men det gav sig och känslan var rätt bra i slutet :)
 
Red även lite på Tunika, det gick inte bra, vi var mest arga på varandra och hon ville inte gå fram eller släppa igenom bara sprang utan något driv eller bjuudning, ska rida henne imorgon med så får vi se hur det går då..'
 
 
Bullen passade på att sniffa på lite täcken efter han rullat sig i ridhuset
2013-03-19 @ 16:53:24 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


Underbara älskade lilla söta hästen har...

.. idag kommit in med täcker såhär....Tur att han är gullig
2013-03-18 @ 21:00:04 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


Ny vecka nya tag :P

Ja då var det en ny vecka igen nu och bara några dagar kvar till Tyskland och vädret är ju som det är =/ Hoppas verkligen att det blir av men känns ju lite tveksamt eftersom vädret inte är så mycket bättre där än här.
 
Bullen fick springa dressyr idag, inget kul att rida ut just nu där är is och hårt över allt, jätte trist.
I början kändes det bväl sådär men sen skräpte jag till mig och även han och han kände riktigt bra, travade på bättre än vanligt och gjorde bra ökningar och i skänkelvikningarna flyttar han nästan för mycket undan utan att jag behöver ta i.
Han var lätt i handen och ihop i formen och ja det kändes kanon helt enkelt tills han började bli lite trött och tappade där där fina bärigheten lite och hamnade där han brukar vara där han är fin med men ja :)
 
Red även med på lektion på Spiderman idag, gick helt ok men han är väldigt olikasidig, det är mycket lättare att göra allting i höger varv, extrem skillnad, i longeringen har han svårare i höger varv dock.
Han har överlag blivit bättre än första gången jag red och orkar nu lite mer och svarar bättre för hjläperna :)
 
Finhästen i vintras :)
2013-03-18 @ 20:44:00 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


Film :)

Sådär nu har jag lyckats fixa film, eller pappa har :P
Helt ok runda, fick till bra svängar i omhoppningen men gjorde en halvhalt för mycket mot sista hindret och vi fick ett kråksprång, måste våga låta honom vara även när vi galopperar på framåt, då hade han inte behövt trampa in, men ja han är ju bäst alla fall, så kvick i fötterna!
 
 
2013-03-17 @ 20:47:39 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


Bilder från tävlingen :)

Film kommer när jag kommit på hur jag ska få in den, eller orkat försöka komma på det ^^
 
2013-03-16 @ 20:24:54 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


Tävling :)

Idag var det dags igen för lite tävling, denna gång hos Botkyrka i klasserna 95cm och 1m, pyttelågt men ibland är det nyttigt att backa bandet och bara ha roligt vilket vi gjorde denna gång.
Bullen var lycklig och villa galoppera bara han kom in på tävlingsbanan och hade fantastisk bjudning.
Tar varje höjd för sig :)
 
95cm:
Kanon grund, lätt och bra känsla.
Inför omhoppningen tryckte jag på lite väl mycket över sist i grunden och fick ett dåligt språng på ettan i omhoppningen som var en vattenmatte, han hade precis klippt av mer eller mindre när han såg vattenmattan och typ cyklade över hindret, var på jag tappar tyglarna, men till vår lycka stod det en gran i vår väg som hjläpte till med svängen medan jag plockade upp tyglarna. 
Resten av omhoppningen gick kanon :)
Reslutate blev 0 fel och en andra placering, ettan slog mig med tre sekunder så ja hon fick en klar vinst och gjorde dessutom en fin runda :)
 
1m:

Tog på mig sporrarna till den här klassen för att han skulle ta skänkeln ännu lite bättre i svängarna och inte lägga sig fullt så mycket mot dem.
Sagt och gjort, fick ännu mer energi.
På första hindret fick vi en lite lång distans men inget som inte gick att hoppa, var ju en snäll och låg etta, resten av grunden gick kanon och lika så omhoppningen fram till sista hindret. 
Var ett relaterat avstånd och vi körde på vinna eller försvinna där jag trodde han skulle klippa av men så trampade han om i sista sekund men tog sig utan några större problem över, duktig häst!
Hade behövt trycka på lite till men bromsade något i mitten, måste börja våga lita ännu mer på honom helt enkelt så blir det perfekt :)
Det hela slutade alla fall med en vinst trots att han trampade om :)
 
Soligt var det också och Bullen kisade nog på varje bild :P
2013-03-16 @ 17:45:55 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


Bullen ok :)

Idag var det dags att rida lite på Bullen igen.
Kände igenom honom lite extra där han varit öm igår, han var fortfarande öm men inte lika mycket, så han har antagligen bara fått ett blåmärke eller så, han verkar inte störd av det iövrigt och idag gick det att borsta där utan någon reaktion.
Han kändes helt ok när jag red också, pigg och glad, inte halt eller ofräsch utan precis som vanligt, lite lättare att flytta bogarna undan höger var det dessutom som Helena trodde vi skulle ha.
Vi jobbade mest skritt men travade och galopperade lite också mest för att känna så det kändes ok, annars hade vi kunnat strycka oss redan idag till tävlingen men han kändes kanon så det ska nog bli lite tävling på Lördag om inget händer :)
Han hade inga tendenser till att rulla sig i boxen heller idag utan väntade tills jag släppte honom i ridhuset där han glatt rullade sig efter att ha nosat runt lite i någon minut.
 
 
 
2013-03-14 @ 19:25:12 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


Dressyr på Dante

Idag fick Bullen vila eftersom han fick behandlig av Helena igår, han verkar fortfarande må helt okej men är rätt öm bak vid ljumsken nästan på buken, märkte det när jag borstade, brukar kunna stoppa in naglarna i honom utan att han blir arg nu vart han det bara jag tog lite hårdare med borsten.
Får hålla koll på det, imorgon ska vi jobba lite då får vi se om han känns okej eller inte.
 
Eftersom Bullen vilade fick jag rida lektionshäst på passet idag, eller ja det blev Dante, min tränares häst, har knappt ridit på hoom bara ute och någon gång för två år sedan typ.
Lite spännande, han var inte lika jobbig att sitta på som jag mindes men det finns ju helt klart bekvämare hästar, dock lättare än Bullen att sitta på Bullen drar en gärna lite fram i sadeln. 
Vi jobbade lite övergångar och sidförande, gick helt ok, han svarar väldigt lätt för hjälperna, lite svårt att bryta av till trav bara, han galopperar hellre på stället :P
 
 
Bjussar väl på en bild på Dante från Tyskland förra året
 
2013-03-13 @ 22:17:45 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


Dressyr, Ks Behandling och fastrullning

Har ridit dressyr i två dagar på Bullen nu, känts sådär, värst var det igår gå han var stark i höger tygeln, det gav sig dock mot slutet efter att vi varit lite irriterade på varandra,. jag försökte ställa honom och han försökte springa i från jobbet.
Idag var han betydligt bättre och vi kunde jobba lite mer, red lite skolor och skänkelvikningar samt flyttade undan bogarna på volten, mycket svårare i höger varv men det är det i skolorna med, bakdelen hänger dock med rätt bra nu.
 
På eftermiddagen fick han Ks Behandling och han var lite låst i höger sidan och kändes även lite skev i bröstväggen men Helena trodde han skulle kännas mycket bättre sen.
 
Dessvärre lyckades han rulla fast i boxen efter när jag klätt av honom täcket och han skulle rulla sig, skit äckligt, han brukar rulla en sida i taget och välja plat s väldigt noga innan men idag rullade han över och fastnade, det värsta var att han sparkade bara några gånger innan han stönade och mer eller mindre gav upp.
Jag och Cissi lyckades dock på någotvis dra i honom så han försökte igen och lyckades ta sig loss, lite skakig var han efter åt men verkade oskadd, mamma fick gå en liten sväng med honom innan han fick komma in och äta igen när han var lugn och som vanligt igen, så får väl se om det är bättre eller inte sen när vi får rida igen =/
 
Numera blir det bara rull i ridhuset för Bullens del!
2013-03-12 @ 20:57:29 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


Film från igår :)

Ser nästan lite fånigt lågt ut, han tar inte ens i, knappt så han hoppar :P
 
 
 
2013-03-10 @ 21:28:53 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


Tävling i Södertälje

Idag var det dags för årets första tävling, en regional hoppning i Södertälje.
Eftersom han varit lite småskadad och haft en låsning bestämde vi oss för att bara rida 1m gick i bed.A, lite lätt och lagom som start.
Började med att glömma min kavaj hemma, kom på det när vi redan lastat in Bullen och var på väg, som tur var kunde jag låna Marikas.
Idag fick man vara 10st inne på framhoppningen, dvs ingen höjdare för Bullen, han stör sig lite lätt på alla runt om när man rider, tjurar mot dem eller blir rädd för dem, för det mesta fryser han bara lite och tappar bjudningen, men jag bestämde mig alla fall för att sätta en röd rosett i svansen på honom så han kunde få vara lite mer i fred alla fall.
Det var som tur var bara framridning i ett varv så det flöt på rätt bra och jag kom in i ett bra flyt där jag hakade på några andra som höjde och sänkte hindren lagom tills jag skulle hoppa.
Han kändes rätt på G redan på framhoppningen och skulle mest springa runt, som vanligt med andra ord :P
 
Vi fick vänta några ekipage på vår start när vi kände oss klara på framhoppningen, men det gör oss inte så mycket och så fort vi fick komma in på banan var han på trycker och visste vad han skulle göra, superlycklig häst :)
Banan gick lätt och felfritt, hade lite problem med bromsen bara, det får vi jobba på :P
 
2013-03-09 @ 22:26:49 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


Skum fakta om Bullen

* När han ät uttråkad och vill ha uppmärksamhet "ler" han
* Han tycker om när man pillar honom i näsborrarna
* Han tycker det är skönt när man gör rent skapet på honom
* Han måste alltid kissa när han får hö, även om det bara kommer 2 droppar
* Han visar nästan alltid vitögat på vänster öga när jag fotar honom
* Han tycker vita föremål är väldigt läskiga, ex snöbumlingar, svanar osv
 
 
 
 
 
2013-03-08 @ 22:54:44 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


Hej Hopp!

Igår hände det inte mycket, mamma red ut en sväng på Bullen och jag red en kortis på Spiderman, Linda villa städa mina skåp så det fick hon gärna göra, jag fick inte hjläpa till, var inte tillräckligt bra på att vika täcken :P så passade på att putsa av hopptränset.
 
Idag fick jag behndling av Helena, lika skumt varje igång, idag fortsatte vi dock med länden och korsben osv, som förra gången, det var bättre nu men fanns kvar att jobba med, idag började det rycka och nästan krampa i typ alla muskler runt om, och rycka i benen med, jätteskumt, har ju haft lite svårt att tro på det där men någonting gör det ju uppenbarligen med kroppen.
 
Bullen jobbade jag i ridhuset med hoppsadeln, joggade fram honom låg och lite rundare i formen och såg till att ställa och börja ordentligt på volterna då han gärna springer helt rak i halsen, så nu provar vi det här :)
Det fungerade faktiskt rätt bra och han var jämnare i handen rätt fort.
När vi jobbade sen släppte jag stigbyglarna på uppmaning av Helena att jag ska rida mer utan, gick rätt ok han kände bra, jobbade honom både låg och hög i fomren i lite fräschare galopp flyttade undan osv, han var på hugget men lyssnade väl åt sidorna även i traven där han kanske blev lite hastig i ibland, nu måste jag börja bromsa, jag som alltid fått driva, nu kan jag sitta utan sporrar och får bromsa, tidigare gick han knappt fram utan sporrar, men det är ju det som är lite tjusningen när man köper en unghäst, det går ju att ändra mycket :)
 
Imorgon åker vi på hopptävling i Södertälje :)
 
 
 
 
2013-03-08 @ 19:14:56 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


Dressyr på två små "grå"

Hade morgonstallet igår åt Sirpa som var hemma med sjukt barn, Linda var där och hjälpte mig och allting flöt på bra, hann köra hö och bli klar med stallet tidigt så det blev lite ponnyridning
Jag red på Julia, hon var lite små tjurig och jag höll på att få mig en flygtur över halsen, hon är lite som Bullen fast mycket värre slår bakut när det inte passar, när man vill att hon ska ta i och börja jobba framförallt i höger varv där hon har det mycket jobbigare, men riktigt kul att rida :)
 
Bullen var också fin men jag kan ju inte nöja mig där såklart och blev blev nästan att jag tog i för mycket hela tiden, ur att det är någon som skriker på en då.
Vi red skänkelvikningar, han flyttade bra enligt min tränare men känslan var lite seg rekation eller snarare att jag fick ta i mer än jag vill behöva göra, vill ha honom mer exploisiv men ja han är ju inte sådan, å andra sidan fick jag ta i riktigt mycket förut och då flyttade han ju knappt ändå nu flyttar han bra.
Min sits var inte på topp, hamnade lite i framåtläge, vet inteom det beror på att han länden in känns helt ok efter Julia, Helena kommer på Fredag så får väl se då, brukar inte hamna där när han är bra.
Det mesta med Bullen idag var nog att han inte var lite högfrekvent som han lätt blir, han rör gärna benen väldigt fort, framförallt frambenen
 
 
2013-03-07 @ 09:59:57 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


Ridit 4 hästar idag

Blev massor med ridning idag, så tar dem i tur ordning :)
 
Bullen var först ut med lite hoppning, han sprang som ett skållat troll pigg och lyssnade inte riktigt tillbaka, vi måste träna på det ^^
Hoppade tre hinder på en böj med 4 galoppsrpång mellan samt en kombination, inget avancerat men sist fick inte till böjen alls, idag gick det dock :)
I kombination höjde vi upp endel, Linda ville att vi skulle hoppa upp så det var bara att hålla i sig, men han gjrode det helt ok, blev lite vobblig i vänster varv dock men hoppade helt okej, så han får tummen upp idag även om han låg på lite väl mycket.
 
Tunika var nummer 2, satte på gramanen idag, hade itne behövt det för hon var på topp idag riktigt fin och jobbade på helt ok, slog med huvudet några gånger men inte värre än förra gången jag red och gav sig efter ett tag, kunde flytta undan osv, inget konstigt alls, hon kändes riktigt fräsch :)
 
Sen var det Tuti då jag var så ridsugen och Tuti behöver motioneras, hon är inte så riden senaste tiden så var rätt skev, vi jobbade mest på volterna med övergångar och att hon skulle lyssna på mig och bli mjuk, gick helt ok, mot slutet vartt det jobbigt och hon orkade knappt fatta galopp då jag börjat få lite grepp om henne och hon börjat släppa efter lite till och bli jämnare i sidorna
 
Red även Spiderman, han fick springa med på en lektion, lite trött var han dock idag och orkade inte alls så bra som igår, så för honom blir det vila imorgon, men han sköter sig riktigt bra, lite ungponnyfasoner såklart men han är ju rätt grön.
 
Tjockis Tuti får stå för bilden :P
2013-03-05 @ 20:17:41 Permalink Kommentarer (1) Trackbacks ()


Bulledamp

Idag var Bullen allmänt schizo, hoppade till för både det ena och det andra och ville springa mest hela tiden när vi väl kommit iväg, i början har han inte så bråttom ^^
Var dock lite väl mjukt nu så vi fick ta det lugnt, vilket han inte riktigt tyckte var lämpligt, tycker han aldrig, han vill bara fräsa på när vi är ute. 
Rätt som det var när vi skrittade i skogen där det var en bra stig med packadsnö satte han av i fullgalopp med mig flängande efter tyglarna och duckande för grenar, ibland är det tur att ingen ser oss :P
 
Han kan i varje fall inte anklagas för att vara seg längre :P
 
2013-03-04 @ 20:42:00 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


Tja

Har inte blivit något Bloggande i helgen, var inne i Stockholm igår med Linda så mamma tog hand om Bullen :)
Idag blev det stallwet hela dagen, har hunnit rida Bullen och Spiderman samt longerat Tunika lite, hann även med att fota Spirit med Linda :P
Haft rätt fullt upp idag med andra ord, orkar dock itne skriva så mycket just nu, så bjuder på en bild på Spirit jag hunnit redigera, tar resten imorgon typ.
 
 
2013-03-03 @ 22:53:20 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


Konditionsträning

Idag var det dags för lite konditionsträning igen, var ett tag sedan sist :P
Vi byggde upp 7 studs på långsidan med lite långt avstånd mellan, det var rätt lagom för Bullen, han har ju inte konditionstränat på länge nu men det gick fint, han hangde med Dante bra ändå, blev 8 varvx3, vilket resluterade i en svettig häst som kastade sig ner och rullade i boxen så fort jag klätt av honom och gått ut, han var på väg redan i ridhuset med sadel på :P
2013-03-01 @ 20:47:15 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


RSS 2.0