Ännu en vecka är förbi

Ja nu börjar vi lida mot slutet av denna vecka och imorgon blir det halvledigt för min del, ska ha en lektion men det är nästan som att vara ledig.
 
Veckan har rullat på bra, hästarna har skött sig rätt bra faktiskt, Åttan gick dressyr för Pelle i Tisdags och var fin fin, han tyckte till och med att hon nog kan bli rätt trevlig, onsdag och torsdag hoppade vi, på  onsdagen vart det inte så mycket då hon bockade nån gång och vi var många i ridhuset, blir inget bra då så vi fortsatte på torsdagen istället när vi inte var så många på morgonen.
I Fredags vart hon vaccincerad så idag och imorgon blir det vila, kanske nån lite jogging imorgon.
 
Idag har vi haft ponnycupen hemma vilket gick riktigt bra, vi mötte Södertälje och resultatet blev oavgjort efter felfria rundor från alla mina ryttare, södertölje hade en uteslutet då Winston bestämde sig för att hoppa av ett galoppsprång innan hindret och tappade sin ryttare, rester var felfria från dom sen :)
Så måste väl säga att jag är supernöjd med resultatet, hade med 4 nya tjejer och en ny ponny så alla får helt klart en guldstjärna idag!
 
Cinderella har inte så mycket att säga just nu hon är tjock och ja som vanligt typ..arg och tiggig med andra ord.
Igår var hon dock väldigt pigg när jag skrittade så lät henne springa några varv på linan efteråt vilket hon fick godkänt på.
 
 
 
 
 
 
 

Fälttävlansträffen m.m

I helgen åkte vi ner till linköping för fälttävlansträffen vilket var trevligt, betydligt lugnare i år än förra året och helgens höjdpunkt var föreläsning med Johan Plate och Thomas Fogdö, intressant såklart, men hade inte förävntat mig så mycket annat.
 
Vad gäller hästarna så ja vad ska man säga, Cinderell börjar bli en hormonkossa, riktigt lättretlig men hon verkar i övrigt må rätt bra och fick komma ut på en liten skrittur idag vilket hon verkad uppskatta, var ju rätt länge sedan sist
 
Och Åttan ja hon är faktiskt fin, om man nu vågar skiva så, nej men hon känns bra, blir rakare och rakare och orkar mer i galoppen innan det tar stopp, hoppningen fungertar bra den med men jag får verkligen tänka på min sits att jag inte får ha för bråttom över hinder.

Lösdrift

Idag har vi invgit lösdriftskjulet, eller återinvigt kanske man ska säga då vi använde det till småponnysarna när jag var liten.
Idag kom det dock åter till användning då Benita ska få bo där i vinter eftersom hon har problem med sina luftvägar.
Som sällskap har hon nu Åttan och Lizzie som också ska få bo där om ingenting händer vilket jag tror båda kommer må bra av framförallt Åttan det där med att bo på box är nog inte hennes grej.
Måste ju dock få säga att det är fantastiskt att vi inte behövr inviga den förrän idag då vädret varit så bra att vi har kunnat låta hästarna gå ute tills idag :)

Länge sedan sist igen

Nu var det länge sedan igen, allting har rullat på i en väldig fart.
 
För två veckor sedan fick vi ner en liten Lilly till ridskolan som vi ridit och försökt få att vilja hoppa igen vilket gått bra och jag kunde i Fredags hoppa en bana på 90cm vilket var betydligt mer än vad jag vågat hoppas på :)
Så det var riktigt skönt.
 
Åttan tuffar på och vi har hoppat lite också och det känns väl ändå ok, även dressyren går bra, vi har en liten svacka förra veckan när vi inte alls kunde skritta men nu är det bättre igen.
 
Cinderella har hål i sitt gamla hål i benet så nu är det sjukstuga med henne igen.. >.< men hon är inte halt eller så åtminstone :)
 
Och för mig så går det väl sakta men säkert framåt, är lite olika dag för dag.
Det jobbigaste är en smärta från armbåge ner i lillfingret och lite svaghet och så i de andra fingrarna med.
Den är ju handleden väldigt stel, det tar emot åt alla håll, främst att vrida den.
I Torsdags var jag hos läkaren vilket gick ok, fick kolla på CT röntgen som gjordes när jag var gipsad och läkaren förklarade lite så allting vart lite klarare, hur som helst blir jag kvar hos denna läkare till nästa gång då hon inte ville att vem som helst skulle gå vidare med min hand och handled så nästa besök blir någon gång runt jul och sedan operation av tummen efter det

RSS 2.0