Snygg Dylan

Måste bara länka film på Dylan N, om i slutet av Maj början av Juni hoppas vi att det ploppar ut liten Cinderella - Dylan unge :)
Innan dess blir det dock en Pilar - Dylan som får ploppa ut och göra mig ännu mer fölsjuk :P
 
 

Det går framåt

Idag fick Cinderella sin trejde och sista vaccination mot abortvirus, om några veckor är det dags för A1 och stelkramp och sen ska det lilla livet bara komma ut, det är inte så långt kvar helt enkelt.
Hon är fortfarande argsint av sig men hon är ju sådan, annars tycks hon må rätt bra, hon är lite små tjock men det kan hon få vara tyckte veterinären.
 
I Tisdags fick jag ta bort mina stygn dessutom :) så nu är jag stygn och skrotfri :P
 
För övrigt har Åttan flyttat tillbaka till ridskolan, hon är till salu och jag rider henne så jag kan visa henne om det kommer några och vill provrida :)
Det var ju rätt länge sedan hon jobbades uppsuttet, senaste var när jag lämnade tillbaka henne iprincip, hon hr haft ryttare på sig några gånger men inte jobbat på det sättet.
Det har gått bra alla fall, vi har ju såklart haft lite att ta igen och har lång väg kvar men hon blir bättre och bättre varje dag och tycks komma ihåg det mesta.
Hon springer skolor och nån liten förvänd galopp har vi provat, inte lika stadig i formen som tidigare men det kommer kan ju inte begära att allting ska vara perfekt på en gång så nu hoppas jag att det kommer några och vill kika på henne så hon kan hitta ett nytt hem där hon kan trivas bra =)
Hade jag haft obegränsat med pengar har jag kunnat köpa henne men nu är det inte läge, dels har jag ju en dräktig Cinderella och ska ev. opereras igen i höst vilket då skulle innebära 8-12 veckor i gips.
I helgen ska vi försöka ta oss an det där med att hoppa också så får vi se hur det känns, idag galopperade och travade vi över lite bommar vilket gick finfint 
 
Danny jobbar på som vanligt, vi är lite off just num eller jag snarare har haft ont i armen och jag har mest ridit runt i hoppsadel...men han är snäll och gör det han ska, han fick godkänt av Pelle i Tisdags alla fall =)
 
 

RSS 2.0