Bildbomb

 

Höstlov tack?

Ja höstlov för en annan hade ju inte suttit fel, men höstlov för skolorna betyder extra jobb i stallet istället, dock inte så mycket för min del, lite extra fritis och en dag hoppkurs, sen ska jag väl försöka hinna med mitt eget liv också ^^
 
Så vad har hänt sedan jag uppdaterade här sist? Tja jag kommer knappt ihåg när jag uppdaterade sist har hänt ^^
 
Nej men sist skrev jag ju om att Cinderella klarat sin 90 dagars koll fin fint.
Så sedan dess har jag hunnit hitta ett nytt hem till henne inte allt för långt bort där hon kommer kunna föla och gå under sommaren med ett till sto som ska föla ungefär samtidigt som henne och dessutom är betäckt med samma hingst :) Spännande.
För övrigt går hormonerna upp och ner på henne, men vet inte riktigt vilket häst man ska få träffa, en glad, en arg, en hungrig, trött eller pigg :P idag var hon arg, hungrig och jätte pigg till exempel.
 
Åttan jobbar på rätt bra faktiskt och jag har hunnit rida en del vilket gått bra, hon känns fin och mådde nog bara bra av den här lite längre vilan från något jobbigare och har landat lite mer i sig själv.
Nu i veckan har jag hunnit hoppa lite också och oj vad man tappar på några veckor, dessutom är jag lite halv feg just nu, inte för att hoppa men  för att åka av då armen inte alls är som den ska jag jag inte kan ta emot mig helt om olyckan skulle vara framme, men det blir bättre det med liksom orken :)
 
 

90 dagarskollen avklarad

I Måndags var det dags för Cinderellas 90 dagarskoll, nervöst värre, har nojjat över det länge och mer eller mindre redan planerat för nästa år om hon skulle vara tom, men nu var hon inte det utan det fanns en liten krabat där inne i storlek av en liten kanin som rörde på sig, allting såg bra ut med andra ord.
 
Förhoppningsvis har jag hittat ett nytt hem till Cinderella också inför fölning och sommaren så dit ska jag och mamma imorgon och kolla och prata med de som bor där.
 
Nu är det en lång väntan kvar och förhoppningsvis kommer det ut någonting i början av Juni nästa år,tror att vi kommer göra en koll igen i måndad sju för att vara lite mer säkra på om vi ska öka på fodret eller börja banta ^^ verkar ju onödigt att öka på foder om hon skulle visa vara tom när det väl är dags.
 
Nästa steg för Cinderella just nu är alla fall att vaccinera mot abortvirus om lite drygt en månad då får hon nog även sin årliga vaccination som hon annars skulle fått i december, men eftersom hon aldrig kommer tävla mer spelar det inte så stor roll när vi vaccinerar henne det kommer ju liksom inte göra något uppehåll i tävlingssäsongen.
 
Hursomhelst ska det bli fruktansvärt spännande att se vad som tittar ut nästa sommar :)
 
Och om någon har missat är hon betäckt Dylan N 
 
Bild från Gränsbo Stuteri, Cleas Jakobsson
 
Och Cinderella i sportform numera är hon i skogsform ^^
 
Förhoppningsvis ska de komplettera varandra bra

RSS 2.0