Dags att rycka upp sig kanske?

Nu var det länge sedan, det tänker jag nog ursäkta med gipsad arm över armbågen, ja det går ju atta skriva ändå men det tar ju sådan tid med en hand...
 
Igår vart jag alla fall av med gipset, konstig känsla, armen är tunn och har dessutom odlat svarta hårstrån på några ställen så nu mera är jag skäck på armen :P
Har dock fått ett avtagbart skydd till handleden som stöd som jag ska ha en månad.
 
Läkaren jag träffade igår var faktiskt riktigt bra och lätt att prata med, han tyckte att det var en lite ovanlig skada på handleden och det kommer ta tid att får ordning på det gick, hade helst velat att det skulle vara bra nu så jag kunde rida :P Nåja Cinderella jag jag nog skritta snart hon är ju snäll och drar inte i tygeln eller så.
Hursomhelst är inte sjukhusresan slut med att gipset kom av utan det kommer bli en till operation då senan till tummen har gått av och måste bytas ut så nu har jag återbesök om en månad så får vi se vart de hamnar.
 
Och Åttan då, jo hon mår tiptop har träffat kiropraktor och tandläkare utan några större avvikelser så det känns riktigt skönt och hon ser fräsch ut :)
 
Cinderella longerade mamma några varv här om dan och hon såg faktiskt också helt okej ut vilket känns skönt :)
 
 
 

Och vad har vi lärt oss av det här då?

Flera saker
Att det finns fantastiska klubbkompisar som ställer upp när det behövs som mest
Att man kan skada sig, kanske ingen nyhet dock
Att det gör ont att bryta ben
Att Åttan är grym, för det är hon gjorde nog sitt livs tävling
 
Och massor med mera, nu är livet allmänt segt och går i vågor, ena stunden mår man topp och i nästa stund är man helt slut och vill mest sova.
Har alla fall hunnit umgås lite med mina fyrbenta vänner så det känns bra, Åttan mår oförskämt bra så det är skönt ☺

Åkerbo och ett besök på akuten

I Söndags var det dags för fälttävlan i Åkerbo med Åttan vilket gick både bra och rent åt helvete.
I dresyren kunde jag sitta ner gemon programmet och hon plockade hela 68% och var näst bäst i klssen, med en felfri hoppning låg vi kvar på en andra plats inför terrängen.
 
I terrängen gick hon som en klocka så gott som hela banan, trampade om nån gång men inget mer än så, hoppade alla svårigheterna, tvärr fick vi inte komma  i mål utan störtade på tredjehindret från slutet där vi låg stort och Åttan inte hann få med benen, ett i målat hinder utan marklinje..
Det hela slutade med en öppen komplicerad fraktur på handleden och ett trasigt ledband för min del, skitäckligt att se underarmsbenet komma ut genom huden och jag skaffade mig nog en ny tia på smärtskalan,
 
Åttan verkar som tur var ha klarat sig bra :)

RSS 2.0