200 dagar +

Cinderella har nu varit dräktig i över 200dygn och numera syns det tydligt, så tänkte lägga upp lite skillnadsbilder, har inte tänkt så mycket på det själv förrän jag satte bilderna bredvid varandra förändringarna har ju skett gradvis så jag har vant mig allt eftersom.
Just nu verkar hon vara i en ganska trevlig period av dräktigheten och har blivit keligare igen och mindre sur, mer som hon var i början av dräktigheten, rätt skönt då hon var himla tjurig en period.
Hennes aptit är det inget fel på heller, hon är hungrig precis hela tiden och äter gladerligen mineraler direkt ur handen, hon som alltid ratat mineralerna förut, numera slinker allt ner :P
 
Lite bilder då :P
 
Sommar 2014- fullt igång
3e April 2015 - Under igångsättning efter griffelbensfraktur nr2
23e Augusti 2015 - Triangelmärkt, på bete, dräktig ca1,5månader
24e Oktober 2015 - Uppstallad, promenadrids, Dräktig ca3,5 månader
15 Januari 2016 - Uppstallad, skrittas ibland, dräktig ca 6,5 månder (tyvärr  inga nyare eler bättre bilder)
 
Kommer dagsfärks bild när  jag hunnit ta en ny :)
 
 
 

Och tillsist kom vintern också...

Ja det blev visst vinter även denna gång, om än lite försenad kanske och även dags för lite update här.
 
Cinderella har idag kommit till dygn 194 i dräktigheten räknat på sista ägget som släppte, troligen har hon gått lite längre då fosterblåsan vid 17 dygnskollen så ut att vara ca 20 dygn, inte för att det spelar någon större roll, skiljer bara några dagar.
Nu börjar hon se dräktig ut faktiskt och det sparkar så gott som varje gång jag känner på henne, ibland mer, ibland mindre.
Även kompis Pilar är tydligt dräktig, hon har ju gått ca. en månad längre och haft flera föl så på henne syns det betydligt mer, men de börjar faktiskt komma överens hyffsat, även hon Cinderella är en bitch gnäggar Pilar efter henne.
 
Danny har fått jobba på denna vecka, i tisdags red vi för Pelle vilket faktiskt gick riktigt bra, då vi hade karlar med reflex kläder på stege i ridhuset, men det gick att rida och utföra saker ändå så han fick plus i kanten.
På Onsdagen när vi hoppade var han lite som en planka men hoppade helt ok och fick till några fina språng i slutet när jag red lite bättre och det var lite högre, så ja han har varit duktig :)
 
 

Händer inte mycket...

Nej just nu händer det faktiskt inte så mycket, det mesta går långsamt faktiskt.
 
Cinderella är nu i 6:e dräktighetsmånaden och har alltså en måndad till nästa vaccination och det sparkas på där inne än så länge, sparkarna känns betydligt tydligare nu än för några veckor sedan och hon är inte lika irriterad heller.
 
Danny har vilat några dagar under jul och nyår och känns rätt trevlig just nu :) Idag fick han hoppa lite vilket han såklart tyckte var roligt, det tycker han ju alltid 
 
Med handleden går det långsamt, stel och tråkig, ont gör det också till och från i vissa lägen, men har alla fall fått en tid för CT 21 januari och sedan är det långtid till något läkarbesök... och ja det där med att vänta är kanske inte min starka sida, vill helst att allting ska gå lite snabbt.... men men
 
 
 
 

RSS 2.0