<3

Idag är det 6 månader sedan min prins galopperade ut på de evigt gröna ängarna, saknar dig så <3
 
 

Udden

Igår var jag Cinderella, mamma och pappa till Udden för lite hoppnig och stilterräng.
 
I hoppningen debuterade vi 110, var kanske inte bästa banan att debutera på då den var väldigt maxade och gick på en lite ojämn gräsbana,  men men då kommer det kännas lättare nästa gång.
Det gick alla fall bra, det var en jämn fin runda där Cinderella låg bra på varje hinder, vi rullade två frambommar på två av de maxade parallelloxarana, men med lite rutin på henne kommer det bli kanon och det hade lika gärna kunnat varit en felfri runda, så allt för långt bort känns det inte :) och det kändes nästan lågt.
 
Till stilterrängen var både jag och Cinderella trötta, vart lång väntan och varmt var det dessutom, hon hoppade alla fall bra genom banan tyckte vattnet var otäckt men gick igenom, lite matt vart det.
Men 8,5 fick vi stilpoäng och en en 2:a plats, lite generösa poäng med det är bara tack och ta emot :)
 
 
 

Cinderella hopp träning Loa 17juli


Till mamma och pappa :P

Sådär lite bilder ville ni ha så nu kommer det.
 
 

Cinderella Söderköping 5/7

Felfritt, 6:a


Bilder från Lycketorp

 

Den där Wow-känslan

Ibland när man rider, framför allt när man nte ridit så länge får man ju den där aha-upplevelsen, ju mer man rider destomer sällsynt blir den uppelvelsen, det tar längre tid att lära sig nyare svårare övningar och att komma till nästa nivå.
Men ibland så får man den där wow-känslan när det liksom stämmer, idag hade jag och Cinderella ett sådant moment, det känns som om hon verkligen är påväg mot en ny styrkenivå och idag hade jag en häst framför mig inte bara en lång hals.
Fantastisk var hon stundtals, riktigt roligt var det att rida, bland får man till det helt enkelt =)

Usch och fy

Tur att det så gott som alltid är folk i stallet och både Cindis och Skuggan sover inne
 
 
 

RSS 2.0