Tiden går fort när man har roligt

Ja tiden springer som vanligt iväg.
Amorella har hunnit bli 3månader nu och vänter nog ungefär 123-125 cm, växer så det knakar gör hon just nu och får nog klassas som typ världens snällaste lilla föl, snällare individ får man nog leta efter <3
 
Danny jobbar på för fullt, i fredags tränade vi lite i botkyrka inför vår lättklass debut.
Igår och idag var vi på tävling i stockholm vilket gick helt ok.
 
Dressyren: Det var typ asvarmt och lite tungt på banan men Danny jobbade på utan några direkta missa, lite seg i skritten men det får vi helt enkelt öva på så vi kan skritta med mer aktivitet utan att det blir trav.
I övrigt gjorde han det mesta stadigt och på rätt plats, domaren gillade honom dock inte och vi slutade på 62,25% och fick flera 5or som var lite oförtjänta, den i skritten hade jag räknat med ^^ Trodde han skulle typ stanna men att be honom skritta snabbare brukar innebärs trav,  slutkommentaren blev: ganska välridet, med häst som ser ut att trivs, behöver gå fram mer i skritten.
 
Hoppningen: Försökte få honom att riva på framhoppningen vilket inte gick så bra, han hoppade felfritt hur jag ön ja honom, inen på banan rev han såklart, tyckte jag rev två men domaren hade bara registrerat ett så ja.. Ena rivningen var dock i kombination med ponnyavstånd så det var helt enkelt för trångt och han hann inte få upp benen.
 
Terrängen: Här är ju Dannys paradgren och så även denna gång, han går som tåget och mer eller mindre joggade runt banan, tog nog inte i på ett enda hinder, tiden var nog väl tilltagen och vi galoperade in en halv minut för snabba.
 
Resultatet var där med inte så bra denna gång och ingen rosett men vad gör det när han är grym :)
Nu ska vi helt enkelt ladda för 100 debuten om två veckor!
 
Blandade bilder från botkyrka och stockholm
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0